DV Hardware - bringing you the hottest news about processors, graphics cards, Intel, AMD, NVIDIA, hardware and technology!
   Home | News submit | News Archives | Reviews | Articles | Howto's | Advertise
 
DarkVision Hardware - Daily tech news
April 9, 2020 
Main Menu
Home
Info
News archives
Articles
Howto
Reviews
 

Who's Online
There are currently 196 people online.

 

Latest Reviews
Ewin Racing Flash gaming chair
Arctic BioniX F120 and F140 fans
Jaybird Freedom 2 wireless sport headphones
Ewin Racing Champion gaming chair
Zowie P-TF Rough mousepad
Zowie FK mouse
BitFenix Ronin case
Ozone Rage ST headset
 

Follow us
RSS
 

.Org zoekt naar nieuw onderkomen

Posted on Friday, July 26 2002 @ 21:52:10 CEST by


ICANN zoekt naar een nieuw onderkomen voor de .org domeinnaam . Tot op het einde van dit jaar blijft .org in handen van de firma VeriSign . Nu zijn 11 partijden kandidaat om .org over te nemen .

De Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) is op zoek naar een nieuwe beheerder voor .org. Het primaire top-level domein waarin niet-commerciƫle organisaties hun websites kunnen parkeren, blijft tot het einde van dit jaar in handen van de firma VeriSign. Die firma kreeg meer dan tien jaar geleden van de Amerikaanse regering de beheerrechten over .org. Elf partijen zijn kandidaat om .org een nieuwe thuis te geven.

De nieuwe beheerder wordt het centraal registratieorgaan dat verantwoordelijk is voor het verkopen van .org-domeinen of het aanstellen van verkoopagenten. Onder de gegadigden voor de nieuwe functie bevinden zich onder meer NeuStar, Register.com, de met VeriSign-verwante Union of International Associations met een hoofdzetel in Brussel en een consortium van de Internet Society (ISOC), Afilias, IBM, Ultra DNS en DSI Technology Escrow Services. De interesse is groot omdat de positie van het registratieorgaan bijzonder lucratief kan zijn, dankzij de commissie die gevraagd wordt om een domein te registreren.

De definitieve beslissing over wie de nieuwe domeinbeheerder wordt, valt eind augustus en wordt genomen door de directieraad van ICANN. De nieuwe beheerder krijgt het .org-domein vanaf 1 januari 2003 in handen. Om deel te nemen aan de selectieprocedure hebben alle participanten een bedrag van 35.000 dollar moeten betalen aan ICANN.

bron: ZDnet
  

DV Hardware - Privacy statement
All logos and trademarks are property of their respective owner.
The comments are property of their posters, all the rest © 2002-2019 DM Media Group bvba