China 2de op ranglijst internetverkeer

Posted on Thursday, August 01 2002 @ 15:19 CEST by Thomas De Maesschalck
Volgend de statistieken van WebSideStory , die gebaseerd zijn op bezoeken aan 125.000 websites die software van het onderzoeksbureau hebben geïnstalleerd, genereerde China in juli na de Verenigde Staten het meeste internetverkeer.

Het 1,27 miljard inwoners tellende China was in juli verantwoordelijk voor 6,63 procent van alle internetverkeer. Japan, de voormalige nummer twee, is weggezakt naar de derde plaats met een aandeel van 5,24 procent. De Verenigde Staten staan nog steeds verreweg bovenaan met 42,65 procent, maar in vergelijking met begin vorig jaar (45,02 procent) is wel sprake van een gestage daling.

Op de ranglijst staan vervolgens het Verenigd Koninkrijk en Canada, ieder met circa 3,9 procent. Duitsland was vorige maand goed voor 3,64 procent van het mondiale internetverkeer, aldus de onderzoekers.
WebSideStory beweert dagelijks 10 tot 20% van de surfers hun gedrag te volgen.

Bron : Automatiserings Gids


About the Author

Thomas De Maesschalck

Thomas has been messing with computer since early childhood and firmly believes the Internet is the best thing since sliced bread. Enjoys playing with new tech, is fascinated by science, and passionate about financial markets. When not behind a computer, he can be found with running shoes on or lifting heavy weights in the weight room.Loading Comments